2012-05-28 @ 20:25:27

KOMIGEN

Nu är kapitel 1 uppe på We All Lie --> Thefanfics.blogg.se in och läs! skulle bli glad med lite respons också med tanke på att jag har cirka 17 Besökare varje dag? Jag utmanar ALLA som läste den att kommentera, Accepterar ni utmaningen? :P
btw. Ju mer respons, synpunkter och kommentarer jag får där, ju mer kapitel får ni här, vad säger ni? :D

2012-05-24 @ 19:00:19

VIKTIGT!!!

Hey jag ville bara säga att jag känner att jag har krånglat till det för mig och att det händer så mycket drama att det blrjar bli tråkigt men jag VET att ni kommer bli besvikna om jag slutar så jag ska skriva en annan under tide. asså samtidigt, så jag har lagt upp handlingen på min andra novellblogg thefanfics.blogg.se Så in där och kommentera om jag ska ha den handlingen eller om jag ska glra en annan eller om ni tycker att jag bara ska ha en, så inn nu! thefanfics.blogg.se och säg era åsikter!
Kram
ps kapitel 26 här under

2012-05-22 @ 22:51:07

MOML 26 The Call

Previous:

- Hej!, sa Leesh och satte sig ner bredvid mig, åh är inte det där mina sa hon och pekade på mina kläder. Jag kände att jag rodnade och Nickade.
- Det är väl okej?, jag kollade nerväst på henne och hon kollade tillbaka på mig som om jag var galen.
- Det klart att det är!, vänta jag ska bara beställa frukost ska jag hämta till dej med Jennifer?
- Jag tar en apelsin juice och en ostmacka, svarade Jennifer och jag log, jag vet inte varför men jag bara log, av känslan av att vara här, i London med tre underbara tjejer och att jag faktist känner Zayn, Louis, Liam, Harry och Niall, fastän jag känt alla i typ 2 dagar. Jag äskade london!

Nadines perspektiv:

Leesh gick för att fixa frukost till sig själv och Jennifer och jag tog en tugga av min ostmacka. Jag kom att tänka på det Nathalie hade sagt om att jag och Niall behövde prata. Varför hade hon sagt så? Hade det hänt något med Niall eller vad hände egentligen igår, tänkte jag. Leesh kom tillbaka med en bricka där det stod två glas med apelisn juice och två ostmackor på. Hon satte sig ner brevid Nathalie igen och hon och Jennifer började äta.
- Hade ni kul igår då? Frågade Leesh och drack lite av juicen.
- Yes! Det var askul Svarade Jennifer.
- Ja, du och Louis såg ut att ha ganska kul ute på dansgolvet i alla fall så som ni dansade, sa Nathalie och de andra började skratta.
- Men hur hamnade vi här? sa Jennifer med en frågande blick.
- Jag bor ju inte här och inte du heller Nathalie. Varför kom vi inte hem? När jag tänkte efter så kom inte heller jag ihåg något från gårdagens festande.
- Ja, ni två var fulla som jag vet inte vad, sa Nathalie och pekade på mig och Jennifer. Jag kände hur jag rodnade lite, för det var inte så ofta som jag blev så full så att jag inte skulle komma ihåg något dagen efter.
- Men, vad hände efter att jag hade åkt hem med Harry och Zayn? frågade Leesh.
- Jag och Liam fick se till så att alla kom hem i säkert förvar och nu är vi här, sa Nathalie och lutade sig bakåt på stolen. Jag kände att jag var tvungen att veta varför jag behövde prata med Niall, tänk om han var arg på mig för något som jag inte ens visste att jag hade gjort.
- Nathalie, kan vi prata lite?
- Visst, svarade hon och resta sig. Vi gick en bit bort från bordet så att ingen skulle höra vad vi sa.
- Okej, jag ska säga som det är. Jag kommer inte ihåg ett skit från igårkväll så kan du berätta varför jag måste prata med Niall? Jag behövde verkligen få veta innan jag pratade med honom.
- Om jag säger såhär. Jag hittade dig och en skum kille nakna på toalettgolvet inne på damtoan. Jag har ingen aning om vad ni höll på med men jag antar att det inte är bra mellan ditt och Nialls förhållande. Sa hon och jag kollade ner i golvet. Hur kunde jag blir så full och göra något sådant, jag och Niall hade inte ett seriöst förhållande än så länge men jag gillade verkligen honom och det kanska kunde blir något en vacker dag. Men nu hade jag ställt till allt ihop.
- Har Niall fårr reda på något? frågade jag.
- Vet inte, men han var också asfull igår så jag skulle tro att han inte vet, svarade Nathalie.
- Tack, för att du berättade och för att du bryr dig sa jag och gav henne en kram.
- Ingen fara, vad har man vänner till, men du borde verkligen ringa Niall.
Liams perspektiv:

Jag stod och bredde en macka när jag hörde fotsteg komma mot köket. Niall gick till kylskåpet och tog fram juicepaketet och hällde upp lite juice i ett glas. Han tog en klunk och gjorde en konstig min som tydde på att det smakade surt. Jag skrattade lite åt honom och han lipade åt mig. Det hördes ett ljud från badrummet och när dörrn öppnades stod Louis där med ruffsigt hår. Då kom jag på att han hade somnat där igår och jag som hade lovat Nathalie att inte glömma honom.
- Morning! Ropade jag men han gick raka vägen in till sitt rum.
- Wow! Was Lou sleeping in there, what happened last night? sa Niall och såg förvirrad ut.
- And where is Nad and the other girls? Jag kom på det som hade hänt igår på klubben och tänkte att det kanske var bäst att berätta för honom.
- Well, all of you were drunk so me and Nathalie had to help everyone to get home. Svarade jag.
- All I can remember is Nad wearing a big shirt. Sa han och lät förvirrad.
- The reason for that is... jag tvekade. Do you really wnat to hear this? frågade jag. Niall nickade.
- Yes continue.
- Okay, me and Nathalie found Nad lying naked on the floor with some random guy at the club yesterday. I have no idea what they were doing. Jag visste att Niall tyckte om Nadine så jag hade ingen aning om hur han skulle ta det. Han tittade ner i bordet och såg ganska besviken ut.
- But dude, she was drunk and as I said you don't know what actually happened. Sa jag för att få honom på lite bättre humör.
- I thought she liked me, sa han.
- She does! But... Mer hann jag inte säga innan Nialls mobil ringde. Han tog upp den ur fickan och kollade på den.


Äntligen! hahajag hade skrivit ett utkast men det raderades och jag kände typ inte för att skriva på ett tag :) Detta kapitlet är skrivet av Nathalie som gästbloggade :) visst är hon duktig? checka hennes novell med! allweneediisoned.blogg.se och kommentera där! hon är verkligen duktig!
Nå vad tycker ni? hur många kommentarer är den värd?

2012-05-04 @ 22:19:58

FORLARING ! (x

det 'r n[got fel p[ min laptops tangetnt bord men ni fattar nog, Jag ser att m[nga har blivit f;rvirrade och jag sa f;rlara det h'r f;r jag har verligen kr[nglat till det f;r mej.

Nathalie 'r en tjej som leesh o nad l'r k'nna p[ flyget till london och de blir kompisar, hon 'r ocks[ fr[n sverige, gl;mde srkriva vem de bodde hos, Nathalie bor med sin moster i london.

Jennifer 'r typ samma som nathalie, Hon bor med sin mormor.

jag skrev innan att Leesh och Nad bodde i hotell och helt pl;tsligt srev jag om ett k;k? jag 'r helt f;rvirrade men l[tsas att de har ett k;k i sviten (x Men min tagentbord 'r helt fail och jag an inte skriva n'sta n'r den cp;ar s'h'r s[ jag f[r se n'r den slutar och min enda chans 'r att sno min brors medans han e p[ tr'ning (x

Men jag sa renskriva detta n'r min dator har fixat sig om ni inte fattar, (x Sa 'ven sriva n'sta d[ (x Ha det fint !

Laila

2012-05-01 @ 21:00:57

MOML # 25 No Mom, Please!










Previous:

Jag tackade taxchaffören och La Nadine och Jennnifer i en säng och Leesh i en säng. Jag låste deras hotell dörr och gick in till Leesh och kröp in under hennes täcke, jag orkade inte byta om eller sminka av mig men jag brydde mig inte för vi alla skulle matcha imorgon på morgonen. Det sista jag tänkte på innan jag somnadde var att jag skulle gör något som jag aldrig har gjort i hela mitt liv, Jag hade bjudit in mig själv för att sova hos någon, men vadå? Jag hjälpte de så detta måste vara mitt tack.


Nathalies Perspektiv:

Jag vaknade med att ljuset trängde in i det ljusa rummet, vaffan var inte rummet jag lånae hos moster mörkblått? Jag satte mig upp och såg Leesh ligga och sova bredvid mig, Joupp gårdagens händelser kom ikapp mig och jag gick upp och gick in i toaletten. Jag såg mig själv i spegeln och fick panik, herregud jag hade smink över hela ansiktet och jag kollade ner på mina kläder, jag hade visst glömt ta av mig klänningen jag hade fått av Leesh så jag tog snabbt  av mig alla kläder och hoppade in i duschen, Det var verkligen skönt med en dusch.


Nadines Perspektiv:


Jag vaknade av att jag hörde vatten i toaletten och jag satte mig snabbt upp, lite för snabbt kanske för jag blev yr och jag måste ha värsta baksmällan vid det här laget. Jag lyfte upp ena benet och stötte emot något, jag vände mig mot 'saken' och såg att det var en människa jag tittade närmare och såg att det var Jennifer.
- Jennifer! vakna, sa jag och hon satte sig med ett ryck upp,
- VAD VILL DU?, skrekl hon och hon tystnade när hon såg att det var jag. Förlåt, mumlade hon jag trodde du var hemma. men sen höjde hon rösten:
- Men Nad du ser ut som en clown med utsmetat smink!, jag kollade på henne och log,
- Då matchar vi, sa jag och hon förde förskäckligt handen mot ansiktet men hon mjuknade sedan.
- Någon gång skulle du väl iallafall sätt mig i det här skicket, skrattade hon.
- Ja, någon gång måste vara den första, sa jag och stämde in.
- vem är i duschen? frågade Jennifer och jag ryckte på axlarna.
- Leesh eller någon, sa jag och hennes ögon smalnade.
- Vilken Någon?
- Kankse vi kan se efter, vi gick upp och jag hade verkligen en riktig baksmälla.
- Ånej! utbrast Jennifer och jag kollade förvånat mot henne. Din klänning, sa hon och pekade på den. Jag log bara och skakade på huvudet. Jag kollade ner på mig själv och såg att jag hade en t-shirt på mig, en som jag aldrig hade sett innan men röda fläckar lite här och där och den stank öl och cigarretter.
- EUWW!, skrek jag och drog av mig den och Jennifer kollade frågandes på mig, jag sprang ut till duschen och satte på den.


Jennifers Perspektiv:

Jag kollade efter när Nad sprang in i hennes dusch och fattade ingenting, jag satte mig i hennes säng och väntade på att Leesh skulle komma ut ur hennes dusch. Jag hörde dörren öppnas och jag gick upp mot dörren.
- Leesh!, sa jag och stannade och såg Nathalie istället för Leesh. Jag skulle kanske ha frågat henne vad hon gjorde här men jag bodde inte här så jag skulle bara skämma ut mig.
- Du kan gärna ta en dusch om du vill, sa hon och log och det var precis det jag behövde. Jag kollade mig själv i spregeln innan även Jag hoppade in i duschen.

Nathalies Perspektiv:


Jag gick in i Leesh's WIC och tog fram en linne och ett par shorts, Jag vet inte vad som pågår med mig, jag börjar göra saker jag aldrig gjort, ta kläder från någons gaderob och bjuda in mig själv? jag skakade bort de tankarna och gick in och väckte Leesh, hon hade inte varit så full igår men hon kräktes väldigt mycket. Jag hörde Nadine komma ut ur duschen så jag väckte Leesh ordentligt. Hon vaknade inte så jag nöp henne istället.
- Snälla mamma nej!, skrek hon och hoppade upp, hon putsade ut när hon såg att det var jag och jag kollade frågandes på henne, hon skakade bara på huvudet och gick in i Nad's dusch som hon precis hade kommit ut ifrån. Jag kollade frågandes på Nad men hon vände bara huvudet och jag förståg att det var något som jag inte skulle fråga om.
- Ska vi gå och vänta på de i Lobbyn istället?, frågade Jag och Nadine nickade. Hon hade också på sig shorts och linne fast hennes shorts var rosa och hon hade ett vitt linne som jag. Jag tryckte på hissknappen och vi var tysta. tillslut kände jag att någon av oss måste säga något så jag sa till henne,
- Du och Niall ehöver verkligen prata, sa jag och hon bara kollade på mig.
- om vad?, jag himlade med ögonen och sa att hon fick ta det med Niall senare.
Vi gick ner och jag beställde en Chailatte och ostmacka och Nadine beställde samma sak. Vi hann inte ens sätta oss ner innan Jennifer och Leesh kom in och de var klädda i samma svarta shorts och glittriga linnen, det syntes inte ens att de här två tjejerna var jätte fulla för bara en natt sen.
- Hej!, sa Leesh och satte sig ner bredvid mig, åh är inte det där mina sa hon och pekade på mina kläder. Jag kände att jag rodnade och Nickade.
- Det är väl okej?, jag kollade nerväst på henne och hon kollade tillbaka på mig som om jag var galen.
- Det klart att det är!, vänta jag ska bara beställa frukost ska jag hämta till dej med Jennifer?
- Jag tar en apelsin juice och en ostmacka, svarade Jennifer och jag log, jag vet inte varför men jag bara log, av känslan av att vara här, i London med tre underbara tjejer och att jag faktist känner Zayn, Louis, Liam, Harry och Niall, fastän jag känt alla i typ 2 dagar. Jag äskade london!
Jag blev absolut inte nöjd med denna kapitlet men något måste jag väl ge er? (a) Men snälla, kolla in Nathalies novellblogg den är ny och hon kanske vill ha lite feedback? in och kommentera där -> http://allweneedisoned.blogg.se KOMIGEN!

Kommentera nu då ! jag fick typ 3 kommentarer på den förra och det tog mig 4 timmar att skriva den :)

KOMMENTERA ! :) och glöm inte Nathalies blogg : http://allweneedisoned.blogg.se

Laila

2012-05-01 @ 09:29:38

LÄNKBYTE :)<3

Hej :) Jag har bara kikat in lite snabbt för att länka en nivell, den är skitbra jag läser den och följer den, gör det ni också! :)

http://iwish1d.devote.se

alma  ([email protected]) om Svar på TaL :):
men vadå inget vett i skallen, såklarr man blir förvirrad det blir ju ja mä förfan, ni kan inte säga att han/hon har inge vett i skallen, hållkäften bara o skriv din jävla fanfic. Den är jättebra förresten.

Bara så att du vet, så menade jag inte den tjejen det var fan ett svar på en annan kommentar, så snälla (jag ber dej? olikt mig) don't judge me before ju know men säger jag kan självklart ta emot kritik men.....tack antar jag.



Jag vill bara förtydliga en sak, jag får jättemånga gulliga kommentarer att jag ska fortsätta med novellen och att jag är duktig och så och seriöst jag blir skitglad alltid! Men jag får ännu mer hatkommentarer, några publiserar jag och några skiter jag i för de är så löjliga, asså herregud ni vet väl att jag ser IP-adressen för att ni ger bra och dåliga kommmentarer. Jag är så arg att jag har lust att svara på varenda kommentarer men jag orkar inte, I can't deal with haters och ni som säger att jag ska hålla käften och skriva min jävla fanfic....dra härifrån för jag skriver den inte till er! jag skriver till alla mina läsare som inte är löjliga och skämmer ut sig ! Och NEJ jag ska inte sluta :) om ni har några punkter och åsikter kan ni gärna kontakta mig : [email protected] Så nu är jag klar, jag ska inte svara på fler löjliga kommentarer och ni som kommenterar bra och ger mig massa komplimanger, tack ! :)<3

p.s och ni som säger att ni ska döda mej....jag väntar jag bor någonstans i sverige ni kan mer än gärna försöka :)

Laila

RSS 2.0